Over ons

Wij heten je van harte welkom bij Tuinspecialist.nl, dé specialist in hoogwaardige tuinproducten. Gevestigd aan de Tiendschuur 1, 5768 SB in Meijel, zijn wij jouw betrouwbare partner voor al jouw tuinbehoeften.

Onze Toewijding

Als toegewijd team streven wij ernaar om jouw buitenruimte te transformeren tot een prachtige oase van rust en schoonheid. Met meer dan 40 jaar ervaring bieden wij een uitgebreid assortiment aan overkappingen, schuttingen en tuintegels van de hoogste kwaliteit.

Onze Producten

Of je nu op zoek bent naar beschutting tegen de elementen, privacy in je tuin of een stijlvolle bestrating voor je terras, wij hebben alles wat je nodig hebt. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van duurzaamheid, functionaliteit en design.

Onze Service

Bij Tuinspecialist.nl staat service en klanttevredenheid voorop. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor jouw tuinproject. Bovendien streven wij ernaar om je bestelling snel en efficiënt af te handelen, zodat je snel kunt genieten van jouw nieuwe tuinartikelen.

Bezoek Ons

Wil je onze producten liever in het echt zien voordat je een beslissing neemt? Breng dan een bezoek aan onze winkel aan de Tiendschuur 1 in Meijel. Ons vriendelijke team staat voor je klaar om je te verwelkomen en te helpen bij het vinden van de perfecte tuinoplossing.

Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met je tuinproject, bij Tuinspecialist.nl vind je alles wat je nodig hebt om jouw buitenruimte om te toveren tot een waar paradijs. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het realiseren van jouw tuindromen.

Met vriendelijke groeten,

Het team van Tuinspecialist.nl