Nobifix schuttingen

Nobifix is een behandeltype dat ervoor zorgt dat je schutting wel 25 jaar mee gaat. Dit in combinatie met onze laagste prijs en je hebt voor een spotprijs een nieuwe nobifix schutting!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het voordeel van een Nobifix schutting

Nobifix schuttingen hebben vele voordelen. Door het behandeltype Nobifix gaat je schutting wel 25 jaar mee. Hiermee is je nieuwe schutting super duurzaam. Je kunt het vergelijken met een geïmpregneerde schutting, die ook heel lang mee gaan. Het hout dat we gebruiken voor de schuttingen is afkomstig van naaldbomen. Naaldbomen zijn erg sterk: combineer dit met Nobifix en een gouden combi is geboren. 

Nobifix schutting

Nobifix is een behandeltype en geen schutting soort. Onze schuttingen zijn standaard geïmpregneerd wat de levensduur van je schutting flink doet verlangen. Door dit type behandeling vergrijst het hout en geef deze een mooie aanvulling aan de kleuren in je tuin.

Verschillende soorten Nobifix schuttingen

Onze Nobifix behandelde schuttingen zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten, je kunt deze schuttingen volledig samenstellen naar je eigen wensen. Hierdoor weet je zeker dat de schutting past bij je tuin en natuurlijk jouw smaak. 

Voordelen aan een schutting van Tuinspecialist

Het voordeel van de Nobifix schuttingen van Tuinspecialist is onder andere dat deze enorm duurzaam zijn, ze gaan wel 25 jaar mee! Daarnaast zijn wij de goedkoopste: een lagere prijs vind je nergens online. De schuttingen zijn samen te stellen zoals je dat zelf wilt. Kies voor een horizontaal of verticaal patroon, verschillende kleurtjes en houtsoorten. Daarnaast bespaar je ook geld door het zelf te installeren, je betaald dus geen installatiekosten bij aankoop van onze schutting bouwpakketten.