Zwarte schuttingen

Wil je iets unieks in je achtertuin? Ga dan voor een zwarte schutting van Tuinspecialist! Je ziet deze schuttingen nog bijna nergens, perfect bij nieuwe moderne huizen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De goedkoopste zwarte schutting

De zwarte schuttingen van Tuinspecialist zijn de goedkoopste op de markt. Dit doen wij zonder in te leveren op de kwaliteit! De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed, onze schuttingen zijn duurzaam en gaan dus erg lang mee. Door onze lage prijs kun je voordelig een nieuwe schutting aanschaffen.

Snelle levering

Door onze snelle levering heb je de nieuwe zwarte schutting al in je achtertuin binnen 2 weken. Dit is sneller dan wanneer je deze besteld en laat installeren door een andere partij. Hierdoor weet je zeker dat je de plaatsing van je schutting in eigen hand hebt. Daarnaast betaal je ook nog eens minder omdat je bespaart op de installatiekosten. Onze schuttingen zijn tijdbesparend en je kunt dit installeren wanneer het je uitkomt!

Hoge kwaliteit zwarte schuttingen

We leveren niet in op kwaliteit, onze schuttingen worden gemaakt van A-klasse hout. Neem onze verschillende soorten hout zoals de grenen schuttingen. Deze in de zwarte kleur is een prachtige combinatie van de hoogste kwaliteit.

Makkelijk te installeren

Ben je een beetje handig en draai je je hand niet om voor een klusje, dan zijn onze schutting bouwpakketten zeker wat voor jou! Je hoeft totaal niet handig te zijn om onze schuttingen zelf te plaatsen in je achtertuin. Samen met de handleiding is het een eitje en bespaar je een fortuin aan installatiekosten.

Zwarte schuttingen voor een moderne look

De zwarte schuttingen hebben een modern ontwerp met strakke betonpalen. Hierdoor is het een perfecte combinatie met nieuwere huizen, maar ook met oudere huizen. Het breekt de oude look en zorgt voor een mooie afwisseling. Perfect voor de buitenomgeving, gezinswoningen en stedelijke appartementen met tuin. 

Voordelen van een zwarte schutting

Een zwarte schutting heeft voordelen die een houtkleurige schutting niet heeft. Zo is een zwarte schutting camouflerend voor vergelijkbare kleuren in de tuin. De kliko of zwarte muur valt nu minder op terwijl de begroening in je tuin juist weer meer aandacht krijgt. Daarnaast is zwart tijdloos en koop je een schutting die trendvast is. Ook is een zwarte schutting onderhoudsvriendelijk omdat de verf vuil en andere kleuren verbergt. 

Veilig en duurzaam

Onze zwarte schuttingen zijn goed voor iedere klant, zo ook voor gezinnen met kinderen. Ze zijn veilig en vallen niet om door de betonnen palen die we erbij leveren. Hierdoor blijft de schutting sterk in de grond staan en kan geen kind of wind deze omtrekken. Omdat de schuttingen van hout gemaakt zijn is het ook nog eens een duurzaam product. Door het kiezen voor houten schuttingen kies je de beste optie voor volgende generaties.