Schuifwanden getint glas

Een glazen schuifwand in de kleur zwart is een elegante en functionele toevoeging aan elke moderne leefruimte, zowel binnen als buiten.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Glazen schuifwand in het zwart

Deze glazen schuifwanden combineren het ruimtelijke gevoel van glas met de unieke voordelen van donker getint glas, wat zorgt voor een stijlvolle en praktische oplossing voor woningen, tuinhuizen en overkappingen.

De voordelen van getint glas 

Het donkere glas geeft verbeterde privacy. Tegelijkertijd laat het natuurlijk licht door, wat zorgt voor een heldere en open sfeer zonder de volledige zichtbaarheid die bij helder glas komt kijken. Zwarte schuifwanden zijn ook effectief in het verminderen van de zonnewarmte en het filteren van schadelijke UV-stralen, wat bijdraagt aan een comfortabelere leefomgeving. Dit kan helpen bij het verlagen van de kosten voor airconditioning en het beschermen van meubilair en vloeren tegen verbleking door de zon.

Stijlvol en modern

Het gebruik van donker getint glas in een schuifwand ontwerp combineert prachtig met functionaliteit. Het voegt een moderne, strakke uitstraling toe aan een ruimte, terwijl het nog steeds de functionaliteit behoudt van een gemakkelijk te bedienen schuifmechanisme, wat overgangen tussen binnen- en buitenruimtes mogelijk maakt. Bij ons is het tevens mogelijk om de glazen schuifwand in het zwart extra te stijlen door ook de kleur van het frame uit te kiezen naar jouw smaak. Benieuwd naar onze frames? Bekijk ze hier. 

Schuifwand in overkapping plaatsen? 

Het plaatsen van een schuifwand in een overkapping is een slimme manier om je buitenruimte te optimaliseren. Deze toevoeging maakt de overkapping flexibeler en comfortabeler, door bescherming te bieden tegen elementen zoals wind en regen, terwijl je toch het buitengevoel behoudt. Met de eenvoud van het openen en sluiten van de schuifwand pas je de ruimte snel aan aan veranderende weersomstandigheden of persoonlijke voorkeuren.