Overkapping met glas

Ga voor flexibiliteit en natuurlijke lichtinval met een douglas overkapping met glazen schuifwanden. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kies voor een overkapping met glas

Onze moderne douglas overkapping met glazen schuifwand is erg populair en dat snappen we volledig. Een glazen schuifwand is niet alleen praktisch maar zorgt ook voor een luxe uitstraling. Je creëert een natuurlijke lichtinval in de ruimte waardoor de ruimte aangenamer wordt. Daarnaast zorgt een schuifwand voor flexibiliteit. Je kunt hem helemaal of gedeeltelijk openen, afhankelijk van het weer en je eigen voorkeur.

Wat zijn de voordelen van een overkapping met glas?

Naast de luxe uitstraling, flexibiliteit en het extra licht zijn er nog meer voordelen van een overkapping met glas. Door middel van een glazen schuifwand kun je makkelijker van het buitenleven genieten zonder last te hebben van wind of kou. In de winter kun je een knusse ruimte creëren van de overkapping. Onze schuifwanden zijn namelijk energiebesparend doordat ze warmte binnenhouden. 

Ook is er de mogelijkheid om uit verschillende kleuren glas te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor getint glas. Zo sluit de schuifwand aan bij jouw persoonlijke smaak. 

Het hele jaar door genieten

Doordat het glas een enorme hoeveelheid natuurlijk licht binnen laat, wordt de binnenruimte als uitnodigend en gemoedelijk ervaren. In de zomer schuif je de wanden open en geniet je optimaal van de ruimte tussen binnen en buiten. In het winterseizoen maak je een knusse ruimte van je overkapping door middel van warme elementen toe te voegen zoals warmtelampen, dekens en kussentjes. Op deze manier zorgen de glazen schuifwanden voor variatie in je tuin.

Een topgevoel in je tuin door Tuinspecialist

Door het strakke en minimalistische ontwerp van de douglas overkapping met glas, past deze in iedere hedendaagse architectuur. De doorkijk van het glas en de subtiele frames dragen bij aan een verfijnde uitstraling waardoor iedereen een goed gevoel krijgt bij je overkapping. 

Als Tuinspecialist leveren wij de beste en goedkoopste kant-en-klare bouwpakketten waardoor jij optimaal kan profiteren van je binnen- en buitenruimte. Bekijk ons assortiment op de website en stel je eigen pakket samen. Heb je persoonlijk advies nodig? Geen probleem! Ons team vol vakspecialisten staan voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op.