Hardhout schuttingen

Onze hardhouten schuttingen zijn samen te stellen uit 3 soorten hardhout. Het geïmpregneerde hardhout zorgt voor een lange levensduur van de schutting. Een hardhouten schutting koop je goedkoop bij Tuinspecialist.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een duurzame hardhouten schutting

Een hardhouten schutting gaat lang mee, wel zeker 25 jaar! Dat in combinatie met onze lage prijs maakt een hardhout schutting tot een perfecte investering! Hardhouten schuttingen zijn bij Tuinspecialist gemaakt van de volgende sterke houtsoorten: Douglashouten schutting die een mooie lichte kleur heeft, de Redwood schuttingen die een mooie rode kleur geven aan je tuin of de grenen schuttingen waarmee je echte kwaliteit in huis haalt!

Voordelen van een hardhouten schutting van Tuinspecialist

Onze hardhouten schuttingen zijn de goedkoopste online, hierdoor is een nieuwe schutting opeens wel binnen bereik! Een ander voordeel is dat je bij ons een bouwpakket van je samengestelde schutting koopt, hiermee ben je verzekerd van je eigen wensen in het uiteindelijke resultaat en bespaar je ook nog eens installatiekosten.

Hardhouten schutting planken in alle vormen en maten

De hardhouten schuttingplanken die we aanbieden zijn te verkrijgen en samen te stellen naar je eigen wensen. Zo kun je kiezen voor horizontale hardhouten planken en of je betonnen palen wil bij je hardhout schutting. Hierdoor krijg je precies wat je voor ogen hebt!