Pergola's

Een prachtige houten pergola helemaal zelf in elkaar zetten met ons houten bouwpakket. Door onze lage prijs en hoge kwaliteit wil je niet meer anders! Bestel nu, en binnen 2 weken in huis!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De voordelen van een pergola

Een pergola is een leuke en betaalbare optie voor het upgraden van je tuin. Het biedt in de warmere zomermaanden een mogelijkheid om lekker buiten te kunnen werken achter je laptop, maar toch beschut te zitten. Hierdoor kun je genieten van de buitenlucht en toch productief zijn! Of ga je liever ontspannen op een luie zondag of een doordeweekse avond met de kachel erbij? Met het pergola bouwpakket bouw je je eigen werk en ontspan plek in de tuin. 

Voordelig een nieuwe pergola

Door de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt weet je zeker dat je een voordelige en hoge kwaliteit pergola koopt. Om het nog beter te maken stel je de pergola helemaal samen op basis van je wensen. Je krijgt dus echt je volledig eigen samengestelde en gebouwde pergola in de achtertuin. 

Zelf bouwen

Het zelf bouwen van een pergola is relatief simpel, het enige wat je nodig hebt, is wat gereedschap en onze handleiding. Door dit stappenplan kun je gemakkelijk en snel je eigen pergola opbouwen. Wij leveren alle onderdelen van het bouwpakket aan op een pallet binnen 2 weken na dat je het besteld hebt. Dit is vaak sneller dan dat je het hele proces inkoopt bij een installateur. Vaak heb je hier ook te maken met standaard pergola’s en heb je geen inspraak in het ontwerp. Dat is bij ons niet het geval!

Je nieuwe pergola bouwpakket

Wil je kwaliteit, lage prijs en een snelle levering? Ga dan voor de pergola overkapping bouwpakketten van Tuinspecialist. Standaard geleverd met een gebruiksvriendelijke handleiding, waarmee een niet ervaren klusser zelf een overkapping op kan zetten. Heb je nog vragen of weet je niet zeker of dit project voor jou is? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!