Dichte schuttingen

Wil je volledige privacy in je achtertuin? Ga dan voor een dichte schutting van Tuinspecialist! Verkrijgbaar in verschillende soorten hout en kleuren!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De voordelen van een dichte schutting

Een dichte schutting heeft veel voordelen, we leggen ze voor je uit. Een van de belangrijkste voordelen is dat een dichte schutting veel privacy geeft in de tuin. Dit is perfect als je als gezin je tuin wilt gebruiken voor als er bezoek langs komt of als je zelf wil zonnebaden in de tuin. Daarnaast is een dichte schutting veilig voor kinderen, je hebt geen pottenkijkers in de tuin en de kinderen kunnen zich niet makkelijk bezeren aan de schutting. Ook is een dichte schutting goed als bescherming tegen wind en geluid. Heb je luidruchtige buren of woon je in een open stuk waar de wind nog wel eens door wil waaien dan is een dichte schutting een perfecte oplossing! Voor degene die het onderhoud verzorgen aan het huis is een dichte schutting een mooie oplossing om werk te besparen. Perfect dus als je een drukke leefstijl hebt en weinig tijd hebt om de schutting en achtertuin te onderhouden.

De goedkoopste dichte schutting op de markt

Tuinspecialist bied schuttingen aan voor ieder budget, dus ook de starters met een nieuw huis kunnen bij ons terecht voor een nieuwe dichte schutting. Daarnaast is de look van onze schutting perfect voor een modern nieuwbouwhuis waardoor je een flinke luxe upgrade geeft aan je bestaande tuin. Je koopt bij ons een dichte schutting bouwpakket waardoor je geld bespaart op de installatiekosten. Perfect dus voor degene die handig zijn en graag het geld aan andere dingen uitgeven. Met de handleiding zet je zelf de schutting in elkaar zonder enige problemen.

De snelste schutting

Omdat bedrijven die installatie aanbieden vaak druk zijn, kan het zijn dat je maanden in de wachtrij staat voor je nieuwe dicht schutting. Bij Tuinspecialist heb je je nieuwe schutting al binnen 2 weken in de tuin liggen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de schutting zelf te installeren. Ben je een klusser of ben je graag bezig dan lukt een eigen schutting opzetten zeker! Je bent verzekerd van een volledig pakket bij aflevering waardoor je een stevige en duurzame schutting in je achtertuin krijgt!