Louvre schuttingen

Een louvre schutting is een stijlvolle en praktische toevoeging aan elke tuin of buitenruimte. Deze schuttingen kenmerken zich door hun unieke ontwerp, waarbij houten lamellen in een hoek geplaatst worden, vergelijkbaar met de lamellen van louvre luiken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Past louvre bij mijn tuinstijl?

Een schutting louvre zorgt niet alleen voor een interessante visuele dynamiek, maar biedt ook praktische voordelen. De lamellen kunnen zo gepositioneerd worden dat ze privacy bieden, terwijl ze tegelijkertijd licht en lucht doorlaten. Dit zorgt voor een aangename balans tussen afzondering en openheid. De louvre schutting is niet alleen functioneel, maar draagt ook bij aan de waarde van de tuin, met zijn moderne en toch tijdloze uitstraling. Het is een veelzijdige keuze die past bij diverse tuinstijlen, van modern tot klassiek. Wil je ontdekken welke schutting het beste bij jouw tuinstijl past? Bekijk hier ons assortiment. 

Wat maakt louvre uniek? 

Onze louvre schuttingen kunnen aangepast worden in kleur, waardoor ze kunnen worden afgestemd op de specifieke stijl en kleurenschema van jouw tuin. Daarnaast is de structuur van louvre schuttingen erg uniek doordat het mogelijk is om te spelen met licht en schaduw. Het hout van onze schuttingen zorgt voor een natuurlijke en aangename uitstraling. Onze louvre schuttingen zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en materialen. Daarnaast is het mogelijk om de betonpaal uit te kiezen in de kleuren wit of zwart, zo zorgen we ervoor dat de schutting perfect past bij jouw tuinstijl. 

Overkapping of tuinhuis toevoegen?

Ben je niet op zoek naar een schutting maar wel naar een andere oplossing om je tuin mee op te frissen? Met onze bouwpakketten voor overkappingen transformeer je jouw tuin snel en eenvoudig. Deze overkapping bouwpakketten zijn een perfecte mix van duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid, waardoor je zonder veel moeite een prachtige buitenruimte kunt creëren. Ontdek snel onze tuinhuizen en overkappingen.