Redwood schuttingen

Kies je voor echte houdbaarheid, dan ga je voor een Redwood schutting van Tuinspecialist. Deze geïmpregneerde douglas houten schutting is perfect voor het regenachtige weer in Europa!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het broertje van de douglas schutting

De Redwood schutting is het broertje van de douglas schutting. Dit komt doordat een Redwood schutting gemaakt is van douglashout, alleen is deze geïmpregneerd waardoor deze vormvast is en enorm lang mee gaat. Een voordeel van de Redwood schutting is dus dat deze minimaal 25 jaar meegaat. 

Redwood behandeling

Door de behandeling en impregnatie van het douglashout is krijg dit hout een mooie lichte roodachtige kleur. Hier heeft het Redwood dus de naam aan te danken. Desalniettemin lijkt deze houtkleur erg op een douglas schutting. Het behandelen hoef je niet meer te doen, dit hebben wij al voor je gedaan waardoor de schutting lekker lang mee gaat! Het enige wat je nog hoeft te doen is de schutting in elkaar te zetten met onze handige gids. 

Ga voor een luxe uitstraling

Een Redwood schutting geeft je tuin een luxe uitstraling, het rood past mooi bij de rode baksteen van veel huizen. Samen met de robuuste betonpalen die meegeleverd worden, heb je binnenkort een prachtige nieuwe schutting in je achtertuin! 

De voordelen van Redwood schuttingen

Er zitten veel voordelen aan het gebruik van Redwood in schuttingen, naast dat het er mooi uitziet, is het ook nog eens duurzaam. Door de lange levensduur van het geïmpregneerde hout hoef je deze niet snel te vervangen. Daarnaast is hout een hernieuwbare bron dus dit is het beste materiaal voor een schutting vergeleken met de alternatieven. Een ander voordeel van Redwood is dat het minder gevoelig is voor kromtrekken en krimpen, dit komt door de behandeling die we doen aan de planken. Omdat het hout makkelijk handelbaar is, is het ook voor zelf installatie de perfecte keus. Samen met ons stappenplan is een Redwood schutting zo in elkaar gezet!